Σεισμοσ Αθηνα Τωρα / Σεισμοι Τωρα : ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ: Που έγινε σεισμός- Live : Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα.

Τι είπε ο διευθυντής ερευνών του αστεροσκοπείου αθηνών, γεράσιμος χουλιάρας. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Από την πλευρά του, ο διευθυντής ερευνών του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών, γεράσιμος χουλιάρας, έκανε λόγο για συνηθισμένη επιφανειακή δόνηση . Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη.

Ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών στην κλίμακα . Σεισμός ΤΩΡÎ' - Πολύ Î'ισθητός σε Î'θήνα και Πειραιά
Σεισμός ΤΩΡÎ' - Πολύ Î'ισθητός σε Î'θήνα και Πειραιά from piraeuspress.gr
Τι είπε ο διευθυντής ερευνών του αστεροσκοπείου αθηνών, γεράσιμος χουλιάρας. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Από την πλευρά του, ο διευθυντής ερευνών του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών, γεράσιμος χουλιάρας, έκανε λόγο για συνηθισμένη επιφανειακή δόνηση . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Άμεση ενημέρωση για τον σεισμό τώρα στην ελλάδα, με τις έγκυρες πληροφορίες από το γεωδυναμικό. Παρουσιάζει 7415 άρθρα σχετικά με:

Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη.

Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών στην κλίμακα . Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Άμεση ενημέρωση για τον σεισμό τώρα στην ελλάδα, με τις έγκυρες πληροφορίες από το γεωδυναμικό. Παρουσιάζει 7415 άρθρα σχετικά με: Από την πλευρά του, ο διευθυντής ερευνών του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών, γεράσιμος χουλιάρας, έκανε λόγο για συνηθισμένη επιφανειακή δόνηση . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Τι είπε ο διευθυντής ερευνών του αστεροσκοπείου αθηνών, γεράσιμος χουλιάρας.

Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Άμεση ενημέρωση για τον σεισμό τώρα στην ελλάδα, με τις έγκυρες πληροφορίες από το γεωδυναμικό. Από την πλευρά του, ο διευθυντής ερευνών του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών, γεράσιμος χουλιάρας, έκανε λόγο για συνηθισμένη επιφανειακή δόνηση . Τι είπε ο διευθυντής ερευνών του αστεροσκοπείου αθηνών, γεράσιμος χουλιάρας.

Τι είπε ο διευθυντής ερευνών του αστεροσκοπείου αθηνών, γεράσιμος χουλιάρας. Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα / Το εστιακό βάθος του σεισμού
Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα / Το εστιακό βάθος του σεισμού from i0.wp.com
Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Τι είπε ο διευθυντής ερευνών του αστεροσκοπείου αθηνών, γεράσιμος χουλιάρας. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Από την πλευρά του, ο διευθυντής ερευνών του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών, γεράσιμος χουλιάρας, έκανε λόγο για συνηθισμένη επιφανειακή δόνηση . Παρουσιάζει 7415 άρθρα σχετικά με: Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Άμεση ενημέρωση για τον σεισμό τώρα στην ελλάδα, με τις έγκυρες πληροφορίες από το γεωδυναμικό. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα.

Άμεση ενημέρωση για τον σεισμό τώρα στην ελλάδα, με τις έγκυρες πληροφορίες από το γεωδυναμικό.

Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών στην κλίμακα . Από την πλευρά του, ο διευθυντής ερευνών του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών, γεράσιμος χουλιάρας, έκανε λόγο για συνηθισμένη επιφανειακή δόνηση . Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Τι είπε ο διευθυντής ερευνών του αστεροσκοπείου αθηνών, γεράσιμος χουλιάρας. Άμεση ενημέρωση για τον σεισμό τώρα στην ελλάδα, με τις έγκυρες πληροφορίες από το γεωδυναμικό. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Παρουσιάζει 7415 άρθρα σχετικά με:

Ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών στην κλίμακα . Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Τι είπε ο διευθυντής ερευνών του αστεροσκοπείου αθηνών, γεράσιμος χουλιάρας. Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη.

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμοσ Î'θηνα / ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' Î'ΘΗΝÎ' | KalimeraEllada.gr
Σεισμοσ Î'θηνα / ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' Î'ΘΗΝÎ' | KalimeraEllada.gr from nb.bbend.net
Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Τι είπε ο διευθυντής ερευνών του αστεροσκοπείου αθηνών, γεράσιμος χουλιάρας. Ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών στην κλίμακα . Από την πλευρά του, ο διευθυντής ερευνών του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών, γεράσιμος χουλιάρας, έκανε λόγο για συνηθισμένη επιφανειακή δόνηση . Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής ερευνών του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών, γεράσιμος χουλιάρας, έκανε λόγο για συνηθισμένη επιφανειακή δόνηση .

Παρουσιάζει 7415 άρθρα σχετικά με: Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Τι είπε ο διευθυντής ερευνών του αστεροσκοπείου αθηνών, γεράσιμος χουλιάρας. Ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών στην κλίμακα . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Άμεση ενημέρωση για τον σεισμό τώρα στην ελλάδα, με τις έγκυρες πληροφορίες από το γεωδυναμικό. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Από την πλευρά του, ο διευθυντής ερευνών του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών, γεράσιμος χουλιάρας, έκανε λόγο για συνηθισμένη επιφανειακή δόνηση .

Σεισμοσ Αθηνα Τωρα / Σεισμοι Τωρα : ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ': Που έγινε σεισμός- Live : Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα.. Άμεση ενημέρωση για τον σεισμό τώρα στην ελλάδα, με τις έγκυρες πληροφορίες από το γεωδυναμικό. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Τι είπε ο διευθυντής ερευνών του αστεροσκοπείου αθηνών, γεράσιμος χουλιάρας. Παρουσιάζει 7415 άρθρα σχετικά με: Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι .